Tyrnäväläinen ravintoloitsija Mikko Kukkohovi kehittelee insinöörin tarkkuudella uusia tuotteita – "Lähiruoka yksinkertaisesti maistuu paremmalta"
25.03.2023
15:00
Miten kotimainen kvinoa ja palsternakka muotoutuivat Lumijoen kahdeksasluokkalaisten käsissä? – Kokkaa kotimaista -kampanja innosti taas pohtimaan lähiruuan merkitystä
22.10.2022
18:00
Pohjoissuomalainen puhdas lähiruoka sai oman tuotemerkin – Pohjois-Suomeen jatkossa halutaan ruokamatkailua
09.03.2022
15:00
Ravintolassa keittiömestari, salilla voimanostaja – kokkauksen olympiakultaa voittanut Juha Aalto hyödyntää lähiraaka-aineita nyt Kempeleessä ja tähtää voimailun ikämieskisoihin
10.01.2022
18:00
Lumijoen kahdeksasluokkalaiset kokkasivat kotimaisista raaka-aineista – mitä kaikkea koulun keittiössä syntyi?
09.11.2021
17:00
Tyrnäväläisen Paulan keittiössä valmistuu muun muassa Tymäkkää – Walpuritar kuljettaa tuotteet eri puolille aluetta
18.03.2021
15:00
Tyrnävälle peruna-ruokien showroom? – Monialayrittäjä Mikko Kukkohovi haluaisi esitellä perunan mahdollisuuksia laajemmalle yleisölle
21.01.2021
13:00
Kuluttajat kahmivat kassiinsa kotimaista ja ajattelevat ostavansa samalla niin työpaikkoja kuin ilmastotekoja – näin kertoo suomalaisten paikallislehtien kuluttajakysely
08.10.2020
16:00
Arvostus suomalaista perunaa kohtaan löytyi ulkomailta
06.10.2020
09:00