Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Tyr­nä­vä­läi­sen Paulan keit­tiös­sä val­mis­tuu muun muassa Ty­mäk­kää – Wal­pu­ri­tar kul­jet­taa tuot­teet eri puo­lil­le aluetta

Palo leipomiseen ja yrittämiseen ei sammunut, joten Paula Seppänen toteutti haaveensa.

Tyrnävä
Walpuritar kyyditsee Paula Seppästä ja Café Walpuria eri puolille maakuntaa.
Walpuritar kyyditsee Paula Seppästä ja Café Walpuria eri puolille maakuntaa.
Kuva: Paula Seppäsen kotialbumi

– Aluksi myin ”tymäkkää valkosipulilevitettä”, mutta kun asiakkaat alkoivat pyytää Tymäkkää, levitteestä tuli Tymäkkä, muistelee Paula Seppänen kuoriessaan valkosipuleita seuraavan levite-erän tekemistä varten.

Seppänen on oikeastaan leipuri. Hän opiskeli elintarvikealan ja leipurin tutkinnon jo vuosia sitten ja työskenteli leipurina muun muassa ruokakaupassa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Tyrnävän kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin