Mainos: La­keus­rak­kau­den vah­vis­ta­ja. Tutustu Ran­ta­la­keus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Ra­vin­to­las­sa keit­tiö­mes­ta­ri, salilla voi­manos­ta­ja – kok­kauk­sen olym­pia­kul­taa voit­ta­nut Juha Aalto hyö­dyn­tää lä­hi­raa­ka-ai­nei­ta nyt Kem­pe­lees­sä ja tähtää voi­mai­lun ikä­mies­ki­soi­hin

Juha Aalto vannoo lähiruuan nimeen. Hän haluaa, että hänen keittiönsä valmistamalla ruualla olisi tarina.

Kempele
Keittiömestari Juha Aallon hyppysissä on lähellä tuotettua kauraa. Se maistuu voimailua harrastavalle miehelle ihan vaan tehosekoitettuna veteen, mutta Bouliksessa kauraa hyödynnetään niin aamiaisella, lounaalla kuin iltatarjonnassa.
Keittiömestari Juha Aallon hyppysissä on lähellä tuotettua kauraa. Se maistuu voimailua harrastavalle miehelle ihan vaan tehosekoitettuna veteen, mutta Bouliksessa kauraa hyödynnetään niin aamiaisella, lounaalla kuin iltatarjonnassa.
Kuva: Sauli Pahkasalo

Keittiömestari Juha Aalto silittelee tuuheaa partaansa ja pohtii inhokkiruokaansa. Vastausta ei tarvitse kauaa odotella: se on mämmi.

– Perinneruoka ei aina tarkoita, että se olisi hyvää, hän naurahtaa.