Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ra­vin­to­las­sa keit­tiö­mes­ta­ri, salilla voi­manos­ta­ja – kok­kauk­sen olym­pia­kul­taa voit­ta­nut Juha Aalto hyö­dyn­tää lä­hi­raa­ka-ai­nei­ta nyt Kem­pe­lees­sä ja tähtää voi­mai­lun ikä­mies­ki­soi­hin

Juha Aalto vannoo lähiruuan nimeen. Hän haluaa, että hänen keittiönsä valmistamalla ruualla olisi tarina.

Kempele
Keittiömestari Juha Aallon hyppysissä on lähellä tuotettua kauraa. Se maistuu voimailua harrastavalle miehelle ihan vaan tehosekoitettuna veteen, mutta Bouliksessa kauraa hyödynnetään niin aamiaisella, lounaalla kuin iltatarjonnassa.
Keittiömestari Juha Aallon hyppysissä on lähellä tuotettua kauraa. Se maistuu voimailua harrastavalle miehelle ihan vaan tehosekoitettuna veteen, mutta Bouliksessa kauraa hyödynnetään niin aamiaisella, lounaalla kuin iltatarjonnassa.
Kuva: Sauli Pahkasalo

Keittiömestari Juha Aalto silittelee tuuheaa partaansa ja pohtii inhokkiruokaansa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.