Tilaajille Miten kotimainen kvinoa ja palsternakka muotoutuivat Lumijoen kahdeksasluokkalaisten käsissä? – Kokkaa kotimaista -kampanja innosti taas pohtimaan lähiruuan merkitystä Hilijalanjälki on pienempi, kun ruokaa ei tuoda merien takaa. Sauli Pahkasalo 22.10.2022 18:00 Lähiruoka Lumijoki Roosa Sutela esittelee valmiita jälkiruokia. Kuva: Sari Mäkisalo – Kiva päivä, kiteyttää kotitalousopettaja Sari Mäkisalo. Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_ Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa. TUTUSTU TÄSTÄ Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään. Lähiruoka Suomalainen ruoka Kokkaa kotimaista Koulutus Kotitalousopetus Ruoka