Ruoka
Kuukausi
Ota Samun ja Markun ruokavinkit talteen: Herrat suhtautuvat grillaukseen intohimolla –"pulled porkia valmistetaan pitkään ja asiaan kuuluvalla hartaudella jopa 12 tuntia", Samu paljastaa

Ota Samun ja Markun ruo­ka­vin­kit tal­teen: Herrat suh­tau­tu­vat gril­lauk­seen in­to­hi­mol­la –"­pul­led porkia val­mis­te­taan pitkään ja asiaan kuu­lu­val­la har­tau­del­la jopa 12 tun­tia", Samu pal­jas­taa

22.05.2022 18:00
Tilaajille
Katso, miten Tupoksen koulussa valmistetaan kotimaista, monipuolista, helppoa ja nopeaa ruokaa. Ota ohjeet talteen!

Katso, miten Tu­pok­sen kou­lus­sa val­mis­te­taan ko­ti­mais­ta, mo­ni­puo­lis­ta, helppoa ja nopeaa ruokaa. Ota ohjeet tal­teen!

18.05.2022 16:10
Tilaajille
Katso video, miten valmistetaan hyvää kotiruokaa! Tupoksen koulu pääsi Ruokavisassa kolmen parhaan joukkoon – Jyväskylä vei voiton

Katso video, miten val­mis­te­taan hyvää ko­ti­ruo­kaa! Tu­pok­sen koulu pääsi Ruo­ka­vi­sas­sa kolmen parhaan jouk­koon – Jy­väs­ky­lä vei voiton

18.05.2022 16:09
Tilaajille
Markkuun koulu on nyt Luonto- ja hyvinvointitalo Peukaloinen – kyläbrändi korostaa luontohyvinvointia

Mark­kuun koulu on nyt Luonto- ja hy­vin­voin­ti­ta­lo Peu­ka­loi­nen – ­ky­läb­rän­di ko­ros­taa luon­to­hy­vin­voin­tia

12.05.2022 19:03
Tilaajille
Ajatella, jos olohuoneeseesi kerääntyisi päivittäin ukkokööri syljeksimään! – Mitä Sauli oppi ranskalaismummolta, joka tuli nuuhkimaan hänen viinilasiaan?
Kolumni

Aja­tel­la, jos olo­huo­nee­see­si ke­rään­tyi­si päi­vit­täin uk­ko­köö­ri syl­jek­si­mään! – Mitä Sauli oppi rans­ka­lais­mum­mol­ta, joka tuli nuuh­ki­maan hänen vii­ni­la­siaan?

11.05.2022 06:00
Tilaajille
ÄlyAgri tuo toimijat yhteen – "AgriHubista halutaan maatalousyrittäjien, oppilaitosten, tutkimuslaitosten ja yritysten treffipalsta", sanoo Timo

ÄlyAgri tuo toi­mi­jat yhteen – "Ag­ri­Hu­bis­ta ha­lu­taan maa­ta­lou­sy­rit­tä­jien, op­pi­lai­tos­ten, tut­ki­mus­lai­tos­ten ja yri­tys­ten tref­fi­pals­ta", sanoo Timo

05.05.2022 06:00
Tilaajille
Vanhemmat
Kempeleläis- ja liminkalaismiehille hyvinvointia ruuasta – maksuttomat ruuanvalmistusryhmät käynnistyvät

Kem­pe­le­läis- ja li­min­ka­lais­mie­hil­le hy­vin­voin­tia ruuasta – ­mak­sut­to­mat ruuan­val­mis­tus­ryh­mät käyn­nis­ty­vät

21.04.2022 11:25
Tavismi on uusi trendi: Kotiruoka kelpaa nuorille – suosiossa ovat hyvin perinteiset raaka-aineet, kuten kana, kasvikset, kala, riisi, naudanliha ja peruna

Tavismi on uusi trendi: Ko­ti­ruo­ka kelpaa nuo­ril­le – suo­sios­sa ovat hyvin pe­rin­tei­set raa­ka-ai­neet, kuten kana, kas­vik­set, kala, riisi, nau­dan­li­ha ja peruna

17.04.2022 06:00
Pääsiäisenä pöytä notkuu – näin teet maistuvan karitsapadan ja sille raikkaan jälkiruuan

Pää­siäi­se­nä pöytä notkuu – näin teet mais­tu­van ka­rit­sa­pa­dan ja sille raik­kaan jäl­ki­ruuan

16.04.2022 06:00
Tilaajille
Laulu ja ilosanoman odottaminen täyttää ortodoksiseen seurakuntaan kuuluvan Tiinan pääsiäisen – "En lapsena aina edes hahmottanut, missä kulkee kodin ja kirkon raja"

Laulu ja ilo­sa­no­man odot­ta­mi­nen täyttää or­to­dok­si­seen seu­ra­kun­taan kuu­lu­van Tiinan pää­siäi­sen – "En lapsena aina edes hah­mot­ta­nut, missä kulkee kodin ja kirkon raja"

15.04.2022 18:00
Tilaajille
Nappaa tästä helpot ohjeet, miten saat värit pääsiäismuniin kotikeittiöstä löytyvillä tarpeilla

Nappaa tästä helpot ohjeet, miten saat värit pää­siäis­mu­niin ko­ti­keit­tiös­tä löy­ty­vil­lä tar­peil­la

15.04.2022 11:00
Tilaajille
Päivä kerrallaan eteenpäin – Jaakko ja Marjo toivovat voivansa rakentaa robottinavetan, vaikka epävarmuustekijöitä riittää

Päivä ker­ral­laan eteen­päin – ­Jaak­ko ja Marjo toi­vo­vat voi­van­sa ra­ken­taa ro­bot­ti­na­ve­tan, vaikka epä­var­muus­te­ki­jöi­tä riittää

22.03.2022 18:00
Tilaajille
Maaliskuu tuo mukanaan ihanan valon, joka saa niin kasvit kuin tarhuritkin kukoistamaan sisätiloissa – vinkit uuden kasvukauden aloitukseen

Maa­lis­kuu tuo mu­ka­naan ihanan valon, joka saa niin kasvit kuin tar­hu­rit­kin ku­kois­ta­maan si­sä­ti­lois­sa – vinkit uuden kas­vu­kau­den aloi­tuk­seen

20.03.2022 13:50
Tilaajille
Joko mämmi maistuu? Kysyimme perinneherkun lumosta lumijokisilta

Joko mämmi mais­tuu? Ky­syim­me pe­rin­ne­her­kun lumosta lu­mi­jo­kisil­ta

16.03.2022 15:00
Tilaajille
Pohjoissuomalainen puhdas lähiruoka sai oman tuotemerkin – Pohjois-Suomeen jatkossa halutaan ruokamatkailua

Poh­jois­suo­ma­lai­nen puhdas lä­hi­ruo­ka sai oman tuo­te­mer­kin – Poh­jois-Suo­meen jat­kos­sa ha­lu­taan ruo­ka­mat­kai­lua

09.03.2022 15:00
Tilaajille
"Idealismi kasvisruuasta saa entistä kornimpia piirteitä", toteaa Arto Tahkola ja kummastelee muun muassa pakollisia kasvisruokapäiviä
Kolumni

"I­dea­lis­mi kas­vis­ruuas­ta saa entistä kor­nim­pia piir­tei­tä", toteaa Arto Tahkola ja kum­mas­te­lee muun muassa pa­kol­li­sia kas­vis­ruo­ka­päi­viä

09.03.2022 06:01
Tilaajille
Maatalousyrittäjät ahdingossa Pohjois-Suomessa – ruuan hinta tuntuu yhä enemmän myös kuluttajan kukkarossa

Maa­ta­lous­yrit­tä­jät ah­din­gos­sa Poh­jois-Suo­mes­sa – ruuan hinta tuntuu yhä enemmän myös ku­lut­ta­jan kuk­ka­ros­sa

18.02.2022 18:00
Tilaajille
Pottu pitää nälkää loitolla – Alle yhden prosentin osuudella Suomen peltoalasta pystytään takaamaan ruokaperunat suomalaisille ympäri vuoden

Pottu pitää nälkää loi­tol­la – Alle yhden pro­sen­tin osuu­del­la Suomen pel­to­alas­ta pys­ty­tään ta­kaa­maan ruo­ka­pe­ru­nat suo­ma­lai­sil­le ympäri vuoden

13.02.2022 09:07
Tilaajille
Yllätä ystävä aterialla – pizzaletut taittavat suolaisen nälkää ja pannarimurot maistuvat jälkiruokana

Yllätä ystävä ate­rial­la – ­piz­za­le­tut tait­ta­vat suo­lai­sen nälkää ja pan­na­ri­mu­rot mais­tu­vat jäl­ki­ruo­ka­na

12.02.2022 15:01
Tilaajille
Idut kasvavat omassa kaapissa – Käytä puhtaita siemeniä ja käsittele idätysvälineitä puhtain käsin

Idut kas­va­vat omassa kaa­pis­sa – Käytä puh­tai­ta sie­me­niä ja kä­sit­te­le idä­tys­vä­li­nei­tä puhtain käsin

01.02.2022 15:02
Tilaajille