Mainos: La­keus­rak­kau­den vah­vis­ta­ja. Tutustu Ran­ta­la­keus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Pilke päi­vä­ko­dit avaa elo­kuus­sa tie­de­pai­not­tei­sen hir­si­päi­vä­ko­din Li­min­gan Sau­na­ran­taan – lap­sil­la käy­tös­sä pi­pet­te­jä, luup­pe­ja ja koe­put­kia

Alle kolmevuotiaiden tiedekasvatus perustuu aistien käyttämiseen, havaitsemiseen, ihmettelyyn, kyselemiseen, tarinoihin ja satuihin. Päiväkodissa on myös englanninkielirikasteista varhaiskasvatusta.

Liminka
Pilke Päiväkodit Oy:n päiväkoti rakenteilla Keminmaassa. Limingassa on Loimun avaamisen myötä jo kolme Pilkkeen päiväkotia.
Pilke Päiväkodit Oy:n päiväkoti rakenteilla Keminmaassa. Limingassa on Loimun avaamisen myötä jo kolme Pilkkeen päiväkotia.
Kuva: Jussi Saarela

Pilke päiväkodit avaa tiedepainotteisen päiväkodin, Pilke tiedepäiväkoti Loimun, Tupoksen Saunarantaan Liminkaan elokuussa 2022, yritys kertoo tiedotteessaan. Se on 6-ryhmäinen päiväkoti 0–5-vuotiaille lapsille.

Loimu on tiedepainotteinen päiväkoti, jossa keskitytään lasten ajatuksista ja kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä. Lasten iästä riippuen se voi olla vaikka veden olomuotojen tarkastelua, aurinkokunnan tutkimista, sateenkaaren ihmettelyä tai kolmiulotteisten kappaleiden rakentelua. Alle kolmevuotiaiden tiedekasvatus perustuu aistien käyttämiseen, havaitsemiseen, ihmettelyyn, kyselemiseen, tarinoihin ja satuihin.