Mainos: Lakeusrakkauden vahvistaja. Tutustu Rantalakeus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Vii­des­luok­ka­lai­set ke­vät­lu­ku­kau­dek­si Murron ja Kuu­lam­men kou­lui­hin – vaih­to­eh­dot kar­toi­te­taan kevään aikana

Tyrnävä

Rantaroustin koulun 113 viidesluokkalaista siirtyy opiskelemaan kevätlukukauden 2022 ajaksi Kuulammen ja Murron kouluille, päätti Tyrnävän sivistys- ja hyvinvointilautakunta. Kevätlukukauden aikana kuitenkin kartoitetaan, mitä vaihtoehtoisia opetusratkaisuja tulevaisuudessa olisi. Sivistys- ja hyvinvointijohtaja teki lautakunnalle tämänsisältöisen muutetun päätösesityksen, joka hyväksyttiin.

Viidesluokkalaisten kuljetukset tulivat ajankohtaisiksi, kun Kirkkomännikön vanha, 1950-luvulla rakennettu koulu päätettiin sulkea sisäilmaongelmien vuoksi. Korjauksista huolimatta sisäilmaongelmat jatkuivat.

Sivistys- ja hyvinvointilautakunta päätti siirtää Kirkkomännikön koulun vanhassa osassa työskennelleet ykkös- ja kakkosluokkalaiset Rantaroustin koululle 10.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.