Mainos: Lakeusrakkauden vahvistaja. Tutustu Rantalakeus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Var­hais­kas­va­tuk­sen ai­kui­sis­ta huutava pula – Lin­nu­kan esi­ope­tus­ryh­mä al­ku­vuo­den ilman opet­ta­jaa ja eri­tyis­opet­ta­jaa

Suomen nuorin kunta tarvitsee paljon varhaiskasvatuksen henkilöstöä.

Liminka

Varhaiskasvatuksen erityisosaajista ja opettajista on huutava pula, joka näkyy myös Limingassa. Linnukan esiopetusryhmä on ollut vuoden alusta ilman vakituista opettajaa ja erityisopettajaa. Ohjaaja siirtyi esiopetuksessa hallinnon tehtäviin tammikuussa. Lisäksi yksi lastenohjaajan paikka on muutettu lastenhoitajan paikaksi, joten tältä osin resurssin katsotaan parantuneen. Varhaiskasvatuksen opettajan ja varhaiskasvatuksen erityisopettajan paikat olivat haussa, mutta hakuaikaa jatkettiin.

– Nyt on sikäli iloinen tilanne, että hoitajan ja ohjaajan paikoilla ovat jo työntekijät aloittaneet ja opettajan paikalle tulee työntekijä tulevana maanantaina. Valitettavasti erityisopettajan paikalle oli jo valittuna henkilö, joka ei kuitenkaan vastaanottanut paikkaa, Limingan varhaiskasvatusjohtaja Sari Supperi kertoo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.