Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Tyr­nä­väl­lä poh­di­taan, kan­nat­taa­ko uutta hir­si­kou­lua sit­ten­kään ra­ken­taa – kuuden mil­joo­nan euron kus­tan­nu­sar­vio noussut kym­me­neen mil­joo­naan

Materiaalivaihtoehdot katsotaan uudelleen, samoin moduulikouluvaihtoehto, joka sekin osoittautui kalliiksi. Puntaroitavana on myös vaihtoehto, jossa koulua ei rakenneta lainkaan, vaan tarvittavat tilat vuokrataan.

Tyrnävä
Tyrnävän kunnanvaltuustolla on päätettävä, rakennetaanko Tyrnävälle uusi koulu, vaikka rakentamiskustannukset ovat karanneet käsistä.
Tyrnävän kunnanvaltuustolla on päätettävä, rakennetaanko Tyrnävälle uusi koulu, vaikka rakentamiskustannukset ovat karanneet käsistä.
Kuva: Heli Rintala

Tyrnävän kunnan on kurottava kiinni noin 350 000 euron kuilu, jos se aikoo päästä ensi vuonna nollatulokseen. Korkokustannukset nousevat ensi vuonna huomattavasti, talousnäkymät heittelehtivät ja palkkakulut kasvavat.

– Pari vuotta sitten saimme kerättyä kasaan puolen miljoonan säästöt, mutta ne keinot on jo käytetty.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Tyrnävän kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin