Rantalakeus-maastot: Ter­ve­tu­loa juok­se­maan koko per­heel­lä – katso ai­ka­tau­lu täältä

Mainos: KeKi pronssille, seuraa joukkuetta jatkossakin Rantalakeus Digissä: 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Si­vis­tys­lau­ta­kun­nal­le esi­te­tään: Kirk­ko­män­ni­kön ja Ran­ta­rous­tin opis­ke­lu­jär­jes­te­lyt jat­ku­vat myös ensi lu­ku­vuon­na Tyr­nä­väl­lä

Väentuvan päiväkodissa tilapula, pihapiirissä olevaan Kotitaloon voisi sijoittua yksi varhaiskasvatusryhmä.

Tyrnävä

Tyrnävän Kirkkomännikön koulun ykkös- ja kakkosluokkalaiset opiskelevat myös lukuvuonna 2022-2023 Rantaroustin koululla, jos torstaina 17. helmikuuta kokoontuva sivistys- ja hyvinvointilautakunta niin päättää. Myös Rantaroustin koulun kolme viitosluokkaa opiskelee ensi lukuvuonna Kuulammen ja kaksi Murron kouluilla, jos lautakunta hyväksyy sille tehdyn esityksen.

Sivistys- ja hyvinvointijohtajan vetämän työryhmän näkemys näistä opetusjärjestelyistä ensi lukukaudelle on yksimielinen. Kirkkomännikön ja Murron koulun rehtoreiden, Kirkkomännikön koulun apulaisjohtajan, työsuojeluvaltuutetun ja teknisen johtajan muodostaman työryhmän mielestä tarvittaisiin kuitenkin pitkälle tulevaisuuteen ulottuva kestävä ratkaisu Kirkonkylän opetustilojen osalta.

Kunnanhallitus onkin nimennyt tätä pohdintaa varten työryhmän, joka selvittää Kirkkomännikön koulun tulevaisuuden tarpeet ja opetuksen toteuttamisvaihtoehdot syksystä 2023 eteenpäin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.