Terveys: Jopa kol­man­nes muis­ti­sai­rauk­sis­ta olisi eh­käis­tä­vis­sä viiden sormen oh­jeel­la

Koulut: Luo­to-ryh­mäs­sä saa opis­kel­la omaan tahtiin – "Täällä ei tar­vit­se pelätä mi­tään", Riina kehuu

Mainos: Talvitarjouksena Rantalakeus Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Kolumni
Tilaajille

Mari in­nos­tui Lu­mi­joen uudesta kun­tast­ra­te­gias­ta – Fe­nix-lin­nun on aika nousta tuh­kas­ta ja meidän on luotava tu­le­vil­le pol­vil­le elin­voi­maa

#Lumijoki

Lumijoen uudistunut kuntastrategia näytti allekirjoittaneelle ensin hyvin tylsältä ja vaaleanpunaiselta  tekstiltä. Kaunopuheita usein kuulleena mietin, että jääköhän tämäkin taas vain puhetasolle ja käytännössä asiat eivät muutu miksikään. Mutta kuitenkin laitoin yrittäjäminäni asiaan tarkemmin perehtymään ja  hetken tätä mietittyäni totesin, että kyllä tämä voi vielä olla mahdollistakin toteuttaa – tarvitaan vain rohkeutta roppakaupalla viemään tämä läpi.

Yhteisössämme vaikuttava hiljaisuuden aikakausi täytyy loppua ja toivotaan kaikilta kykyä oppia ja ottamaan vastaan uutta, perinteitä kuitenkaan unohtamatta.

Kunnassamme on valtavia mahdollisuuksia, vaikka mihin näinä aikoina, kun luontoarvot, ilmastonmuutos ja kestävä kehitys valtaa alaa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Lumijoen kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin