Tilaajille

Kuusi vuotta mu­sii­kin sii­vil­lä: ­Tyr­nä­vän kunnan kult­tuu­ri­pal­kin­to myön­net­tiin Soin­tu­pa­jan vä­sy­mät­tö­mil­le Erja Ant­ti­lal­le ja Anu Ka­ner­va-ahol­le – myös Murron ky­lä­toi­mi­kun­ta ja Jaakko Hie­tik­ko pal­kit­tiin

Tyrnävä
Sointupaja Oy:n Anu Kanerva-aho ja Erja Anttila palkittiin Vuoden kultuuripalkinnolla Tyrnävällä.
Sointupaja Oy:n Anu Kanerva-aho ja Erja Anttila palkittiin Vuoden kultuuripalkinnolla Tyrnävällä.
Kuva: Heli Rintala

Erja Anttilaa ja Anu Kanerva-ahoa kuunnellessaan alkaa hengästyttää. Tyrnävän kunta myönsi tämän vuoden kulttuuripalkinnon Sointupaja Oy:lle –  ja ansioista. Runsaan kuuden vuoden aikana Sointupajan naiset ovat ehtineet tehdä paljon Tyrnävän ja myös ympäristökuntien musiikkikulttuurin hyväksi.

Anttilalla on soitto-oppilaita lyömäsoittimissa ja pianossa, Kanerva-aholla pianossa ja laulussa sekä kitaran, sähköbasson, kanteleen ja saksofonin perustasolla. Lisäksi he järjestävät senioreille musiikkitoimintaa, pitävät muskareita ja lasten musiikkiteatteriesityksiä Hermanni-nuken kanssa, järjestävät muskarikoulutusta varhaiskasvatuksen ammattilaisille, pitävät kehitysvammaisten ryhmille musiikkihetkiä ja opettavat vielä kansalaisopistossakin. Kanerva-aho luotsaa myös Temmeksen kuoroa ja tekee kanttorin sijaisuuksia.