Mainos: Tilaa tästä Rantalakeus Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 4 kk 28 € + 2 kk kaupan päälle

Tilaajille

Bättre Folk käyn­nis­tyi Hai­luo­don Mar­ja­nie­mes­sä, lippuja ei tänä vuonna myyty loppuun – "Se johtuu vain tästä ylei­ses­tä ti­lan­tees­ta"

Kahden päivän musiikki- ja kirjallisuusfestivaalin järjestämiseen osallistuu tänä vuonna noin 70 talkoolaista. Monet heistä tulevat festareille vuosi toisensa jälkeen, ja osa palkataan festivaalin vastuutehtäviin.

Joel Hyvärinen, Lola Ingman, Alexander Salo, Maria Salomaa ja Viivi Wuoristo saapuivat Bättre Folkiin Rovaniemeltä, Turusta ja Helsingistä. Festivaaleilta he ovat odottaneet eniten paljuun pääsemistä, aamu-uinteja meressä, välitöntä tunnelmaa ja hyviä kohtaamisia. – Tämä on upeaa, kun voi seurata keikkoja suoraan paljusta. Tässä on juuri sopiva äänenvoimakkuus. Pääsee nauttimaan samppanjalasi kädessä tästä tunnelmasta, Hyvärinen sanoo.
Joel Hyvärinen, Lola Ingman, Alexander Salo, Maria Salomaa ja Viivi Wuoristo saapuivat Bättre Folkiin Rovaniemeltä, Turusta ja Helsingistä. Festivaaleilta he ovat odottaneet eniten paljuun pääsemistä, aamu-uinteja meressä, välitöntä tunnelmaa ja hyviä kohtaamisia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.