Terveys: Jopa kol­man­nes muis­ti­sai­rauk­sis­ta olisi eh­käis­tä­vis­sä viiden sormen oh­jeel­la

Koulut: Luo­to-ryh­mäs­sä saa opis­kel­la omaan tahtiin – "Täällä ei tar­vit­se pelätä mi­tään", Riina kehuu

Mainos: Talvitarjouksena Rantalakeus Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Säh­kö­las­ku­jen ja kor­ko­ku­lu­jen kasvu pie­nen­tä­vät vuo­si­ka­tet­ta – ­Tä­nä vuonna re­mon­toi­daan ke­sä­ko­ti, kui­va­te­taan Tem­mek­sen kirkon kat­to­paa­nut ja uu­dis­te­taan Tyr­nä­vän kirkon läm­mi­tys­jär­jes­tel­mä

"Talous ja kiinteistöt ovat seurakunnan haasteet, ihmiset mahdollisuus", kiteyttää kirkkoherra Teemu Isokääntä Tyrnävän seurakunnan tilanteen.

Tyrnävä

Tyrnävän seurakunnan tämän vuoden talousarvion vuosikatteen arvioidaan jäävän 93 000 euroa ylijäämäiseksi. Suunnitelman mukaisten poistojen ja poistoeron vähennyksen jälkeen tilikauden tulos muodostuisi 58 940 euroa alijäämäiseksi.

Vuosikate-ennuste on reilusti aiempaa pienempi. Toteutuessaan se tarkoittaisi, ettei seurakunnan talous olisi pidemmällä aikavälillä kestävällä pohjalla, kirkkovaltuuston hyväksymässä talousarviokirjassa kerrotaan.

Tyrnävän seurakunnan henkilöstössä on tapahtunut monia muutoksia. Eläkkeelle jäi muun muassa seurakunnan pitkäaikainen kanttori Pentti Korkiakoski.
Tyrnävän seurakunnan henkilöstössä on tapahtunut monia muutoksia.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Tyrnävän kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin