Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Poh­jois-Poh­jan­maan Ur­hei­lu­gaa­las­sa Vi­hi­luo­don ky­lä­yh­dis­tys pal­kit­tiin Oulun kau­pun­gin Lii­kun­ta­te­ko-pal­kin­nol­la ja Kempele Vuoden lii­kut­ta­vin kunta -pal­kin­nol­la

Kempele

Pohjois-Pohjanmaan perjantaina vietetyssä Urheilugaalassa Kempeleeseen tuli kaksi palkintoa.

Oulun kaupunki palkitsi Vihiluodon kyläyhdistyksen Liikuntateko- palkinnolla yhdistyksen toiminnasta liikunnan hyväksi. Kyläyhdistyksen puolesta palkintoa olivat vastaanottamassa Antti Pirttikoski ja Matti Niskanen.

– Haluan kiittää tämän huomionosoituksen antaneita. Näen, että tämä on erityisesti tunnustus yhteisöllisyydelle ja talkootyölle, jota vihiluotolaiset tekevät, lausui Vihiluodon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Matti Niskanen.

– Haluan kiittää myös kaikkia hyväntahtoisia yhteistyökumppaneiltamme, joiden ansiosta toimintamme tässä laajuudessa on mahdollista.

Kempeleen kunta sai urheilugaalassa puolestaan Pohjois-Pohjanmaan liikkuvin kunta -palkinnon. Palkintoa olivat vastaanottamassa kunnanvaltuuston varapuheenjohtaja Ahti Tahkola ja Kempele Akatemian johtaja Eero Kauppi.

Palkintoperusteena on Kempeleen kunnan pitkäjännitteinen työ liikunnan edistämiseksi sekä liikuntaolosuhteillaan että omalla toiminnallaan.