Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Nah­ku­ria ideoi­tiin: Ai­kuis­ten hen­gai­lu­paik­ka, pe­ru­na­ruo­ka­ra­vin­to­la, Tyr­nä­vän puoti, näyt­te­ly­ti­la...

Ideointi-illassa keskusteltiin vilkkaasti Nahkurin tulevaisuudesta. Padlet-alustalle voi jättää omat kommenttinsa vielä pääsiäisen ajan.

Tyrnävä

Lähemmäs sata kommenttia, ehdotusta, kannanottoa ja ideaa saatiin kerättyä Teamsissa pidetyssä Nahkurin ideointi-illassa tiistaina. Kokoukseen osallistui viitisenkymmentä tyrnäväläistä, jotka alustusten päätteeksi jakaantuivat Padlet-alustalla kahteen huoneeseen keskustelemaan ja kommentoimaan.

Keskustelujen pohjaksi käytiin läpi Opetus- ja kulttuuriministeriöltä saatu alustava varaus 750 000 euron sekä sen myöntöperusteet, kuntotutkimusten tulokset, Myllykirjaston remontoinnin eri vaiheet sekä vastaavankaltaiset historialliset, uusiokäyttöön kunnostetut kulttuurikohteet muualla maassa.

Kulttuurin ystäväksi tunnustautuva Esko Huotari suhtautui hyvin epäillen nahkatehtaan ja asuinrakennuksen kunnostamisen järkevyyteen.

– Olen ollut kulttuuritoimikunnassa innostuneesti mukana, sillä tuollainen paikka kulttuurin käyttöön tarvittaisiin.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Tyrnävän kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin