Mainos: Lakeusrakkauden vahvistaja. Tutustu Rantalakeus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Vesa Anttila nautti luot­ta­mus­hen­ki­löi­den luot­ta­mus­ta, tie­dot­ta­vat val­tuus­to­ryh­mien sekä kun­nan­val­tuus­ton ja -hal­li­tuk­sen pu­heen­joh­ta­jat

Tyrnävä
Kunnanjohtaja Vesa Anttila, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Jussi Ylitalo ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Annukka Suotula.
Kunnanjohtaja Vesa Anttila, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Jussi Ylitalo ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Annukka Suotula.
Kuva: Heli Rintala

Tyrnävän kunnanjohtaja Vesa Anttila nauttii valtuuston ja valtuustoryhmien luottamusta, valtuustoryhmien, kunnanvaltuuston ja kunnanhallituksen puheenjohtajat tähdentävät yhteisessä tiedotteessaan. Puheenjohtajat kävivät asiaa läpi ja totesivat yksimielisesti, että valtuuston kokouksessa maanantaina 7. marraskuuta esiin noussut kysymys luottamuksesta oli yksittäisen valtuutetun mielipide.

Kunnanvaltuuston kokouksessa valtuutettu Soili Pokka (kesk.) kysyi, nauttiiko Temmeksen kehittämistä koskevan valtuustoaloitteen esittelijä sen allekirjoittaneen 21 valtuutetun luottamusta. Asian esittelijänä toimi kunnanjohtaja Vesa Anttila.

Lue lisää: Tem­mek­sen ke­hit­tä­mi­nen kes­kus­te­lut­ti val­tuus­tos­sa – ­maan­han­kin­ta- ja kaa­voi­tus­aloi­te ää­nes­tet­tiin uu­del­leen val­mis­te­luun

Tiedotteen olivat allekirjoittaneet kunnanvaltuuston puheenjohtajisto Jussi Ylitalo (kesk.), Emilia Myllyoja (sd. valtuustoryhmän pj.) ja Visa Törmä (kesk.), kunnanhallituksen puheenjohtajisto Annukka Suotula (kesk.), Maarit Matinolli (kok.) ja Marko Partanen (kesk. valtuustoryhmän vpj.) sekä valtuustoryhmien puheenjohtajat Lauri Sainio (kok.), Ville Manninen (ps.) ja Seija Mällinen (vas.).