Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Tyr­nä­vän kunnan ja yh­dis­tys­ten välinen yh­dis­tys­asia­kir­ja hy­väk­syt­tiin – mur­to­lai­set ah­ke­roi­vat taas aloit­tei­ta ja Tyr­nä­vän ke­hi­tys­yh­tiö pe­rus­tet­tiin

Tyrnävä

Tyrnävä. Tyrnävän kunnanhallitus hyväksyi kunnan ja yhdistysten välisen yhdistysasiakirjan, jota tahot ovat työstäneet yhdessä.

Asiakirjan tarkoituksena on selkeyttää kunnan jakamien avustusten kriteerejä ja hakuprosessia sekä luoda kunnan tilojen käytölle yhteiset pelisäännöt. Asiakirjan tarkoitus on myös kehittää ja lisätä yhdistysten välistä yhteistyötä. Asiakirjaa päivitetään tarpeen mukaan esimerkiksi yhdistysavustusten määrien muuttuessa.

Kunta sitoutuu pitämään yhdistyksiin yhteyttä kahdesti vuodessa, tarvittaessa useamminkin.

Murtolaiset kaipaavat kirjastoauton ja pyöräteitä

Tyrnävä. Murron kylätoimikunta on jättänyt kunnanhallitukselle aloitteen kirjastoautopalveluiden palauttamisesta Murtoon. Aloitteessa toivotaan, että aamupäivän lisäksi kirjastoauto kävisi myös illalla.

Kuntalaisaloitteessa toivotaan lisää pyöräteitä Murtoon kolmelle alueelle: Pikkaralantien varteen Murron tien risteyksestä Loilanmutkaan saakka, Murrontien varteen Kauttarannan pohjois- ja eteläpään välille sekä Murrontien ja Murron ekopisteen välille ja päiväkoti Käpytikan kohdalle noin 40 metrin matkalle.

Lue tämä ja muut Tyrnävän uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_