Lu­ku­tär­pit lomaan – Näitä kirjoja la­keu­den kir­jas­to­am­mat­ti­lai­set suo­sit­te­le­vat

Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Tyr­nä­vä­läis­läh­töi­nen Si­be­lius-Aka­te­mias­sa opis­ke­le­va Riikka haluaa opettaa mu­sii­kin iloa – "­Jo­kai­nen voi oppia ja ke­hit­tyä"

Sibelius-Akatemiassa opiskeleva Riikka Lumiaho lumoutui pianon äänistä jo lapsena. Nyt hän opiskelee musiikin ammattilaiseksi.

Tyrnävä
Juuret Tyrnävällä ovat Riikka Lumiaholle tärkeät. Hän ei pidä mahdottomana paluuta lakeudelle, jos täältä vain löytyy töitä.
Juuret Tyrnävällä ovat Riikka Lumiaholle tärkeät. Hän ei pidä mahdottomana paluuta lakeudelle, jos täältä vain löytyy töitä.
Kuva: Sanna Niemi

Tasainen, harmoninen ja eri vuodenaikojen sävyttämä. Aivan kuten tyrnäväläinen peltomaisema kultaisine viljantähkineen ja latoineen.

Sellainen olisi pianoteos, jos Riikka Lumiaho haluaisi ikuistaa oman synnyinpitäjänsä nuotteihin. Vielä hän ei ole sitä tehnyt, vaikka säveltäminen vaikuttaakin opiskelukokemusten perusteella mielenkiintoiselta.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Tyrnävän kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin