Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Työtä, tiloja ja tuu­naus­ta – Voisiko Tyr­nä­väl­le nousta Kes­tä­vän ke­hi­tyk­sen talo, joka toisi saman katon alle yh­dis­tyk­set, yk­si­ny­rit­tä­jät, osa­työ­ky­kyi­set ja kier­rät­tä­mi­sen? Tätä mie­ti­tään nyt

Kestävän kehityksen talo on vasta ideointivaiheessa. Päätöksiä tehdään vasta myöhemmin.

Tyrnävä
Sosiaali- ja terveysjohtaja Teija Eskola, sivistys- ja hyvinvointijohtaja Elina Vehkala ovat ideoimassa Tyrnävälle Kestävän kehityksen taloa.
Sosiaali- ja terveysjohtaja Teija Eskola, sivistys- ja hyvinvointijohtaja Elina Vehkala ovat ideoimassa Tyrnävälle Kestävän kehityksen taloa.
Kuva: Heli Rintala

Hinku-kunta Tyrnävälle ollaan ideoimassa Kestävän kehityksen taloa. Sen suojissa voisi olla kuntouttavaa työtoimintaa, avotyötoimintaa, yksinyrittäjien ja käsityöläisten pajoja, kierrätystoreja, pop-up -myymälöitä, kahvila ja tuunauspajoja. Esimerkiksi.

Talon toimintaideana olisi edistää paitsi kestävää kehitystä, myös työllisyyttä, yrittäjyyttä, sosiaalista ja yhteisöllistä toimintaa, osallisuutta ja yhdessä tekemistä yli sukupolvien, visioivat sivistys- ja hyvinvointijohtaja Elina Vehkala ja sosiaali- ja terveysjohtaja Teija Eskola.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Tyrnävän kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin