Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Satu Mattila aloitti Li­min­gan Niit­to­mies­ten pu­heen­joh­ta­ja­na vuoden alussa: "Tämä ei ole koskaan ollut ta­sa-ar­voon liit­ty­vä kysymys vaan ihan sat­tu­maa, ettei naisia ole aiemmin pu­heen­joh­ta­ji­na ollut"

Maineikkaan yleisseuran vetäjänä Satu Mattila toivoo lasten pääsevän kokeilemaan eri lajeja.

Liminka

Vuoden alussa maineikkaan Limingan Niittomiesten puheenjohtaja vaihtui. Haasteen otti vastaan Satu Mattila, omien sanojensa mukaan ihan tavallinen perheenäiti, joka valittiin pitkään tehtävää hoitaneen Jukka Teerikankaan tilalle lokakuussa.

Mattila on ollut Limingan Niittomiesten toiminnassa mukana siitä saakka, kun hän muutti Liminkaan noin 15 vuotta sitten. LNM:n luottamustoimissa ja johtokunnassa hän on ehtinyt vaikuttaa jo kymmenisen vuotta. Mattila tunnustaa kuitenkin, että puheenjohtajuus on lisännyt työmäärää ja tuo haastetta arkeen. Työn, perhearjen ja harrastusten yhteensovittaminen ei ole helppoa.

Uuden puheenjohtajan valinnan myötä tapahtui myös historiallinen käänne, sillä Mattila on Limingan Niittomiesten 105-vuotisessa historiassa ensimmäinen naispuheenjohtaja.

Lue Niittomiesten tuoreet kuulumiset ja tapahtumien taustat

Digi 1 kk _vain 1 €_