Mainos: Tilaa tästä Rantalakeus Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 4 kk 28 € + 2 kk kaupan päälle

Py­häin­päi­vä ja hen­ki­lö­kun­nan vir­kis­tys­päi­vä vai­kut­ta­vat Oulun kir­jas­to­jen au­ki­oloi­hin mar­ras­kuun en­sim­mäi­sel­lä vii­kol­la

Oulun kaupunginkirjaston toimipisteet ovat suljettu perjantaina 4. marraskuuta Pekurin kirjastoa lukuun ottamatta. Pyhäinpäivänä, lauantaina 5. marraskuuta kaikki kirjastot ovat kiinni.

Oulun kaupunki kertoo tiedotteessaan, että syy kirjastojen toimipisteet olemiseen kiinni tai vain omatoimikäytössä marraskuun ensimmäisenä perjantaina on henkilökunnan virkistyspäivä. Myöskään kirjastoautot eivät aja tuona päivänä reittejään.

Pyhäinpäivänä lauantaina 5. marraskuuta myös tavallisesti lauantaisin avoinna olevat Haukiputaan, Kiimingin, Oulunsalon ja Pekurin kirjastot ovat kiinni. Pyhäinpäivänä voi kuitenkin vierailla omatoimikirjastoissa omatoimiaikoina.

Omatoimikirjastoihin pääsee kirjastokortilla ja siihen liitetyllä PIN-koodilla. Oman kirjastonsa aukioloajat voi tarkistaa kirjaston verkkosivuilta, OUTI-verkkokirjastosta tai kirjastosta paikan päältä.