Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Outi päätti laittaa nuo­ril­le hen­ki­lö­koh­tai­sia kah­vi­kut­su­ja ja ko­ke­muk­set ovat olleet eri­no­mai­set: "Sain mah­dol­li­suu­den kes­kit­tyä aivan eri tavalla näihin nuoriin kuin mitä ikinä lei­reil­lä tai nuor­ten­il­lois­sa on mah­dol­lis­ta"

Kirkon ikkunasta

Olen aivan surkea ryhmäviestittelyssä. Laskin, että olen reilussa kymmenessä eri whatsapp-ryhmässä ja osallistumiseni niissä jokaisessa on todella vähäistä. En jaksa kommentoida ryhmäviesteihin, jos niitä ei suoraan kohdisteta minulle.

Olen aina tykännyt keskustella ennemmin kahden kesken kuin isossa ryhmässä, ja sama pätee ryhmäviestittelyihin. Hyvin usein nuorisotyössä pohditaan sitä, miten saataisiin nuoria liikkeelle tapahtumiin. Millä houkuttelisimme nuoria osallistumaan tällä kertaa? Hyvällä ruoalla, sirkustempuilla vai ilmaisilla ämpäreillä?

Koronapandemian aikana kato on käynyt nuorisotyössä toimintaan osallistuvien nuorten määrässä ja arkipäiväinen haaste on se, miten saadaan tarpeeksi nuoria paikalle, jotta tapahtuma voidaan järjestää.

Lue tämä ja muut Kempeleen uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_