Mainos: Talvitarjouksena Rantalakeus Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Oulun kau­pun­ki lähtee mukaan Ruu­ti­kun­nat Oy:öön ja saa enin­tään 19,36 pro­sent­tia am­pu­ma­ur­hei­lu­kes­kuk­sen osak­keis­ta

Oulun kaupunginhallitus päätti asiasta maanantaina.

Oulu

Oulun kaupunginhallitus päätti sijoittaa Ruutikunnat Oy:öön enintään 600 000 euroa ja merkitä korkeintaan 1 936 A-osakesarjan osaketta. Sijoituksella Oulun kaupunki saa 19,36 prosentin omistuksen yhtiöstä. Sijoituksesta puolet tehdään tänä ja puolet ensi vuonna.

Sijoitus rahoitetaan talousarvion investointiosasta osakkeet ja osuudet määrärahasta. Samassa yhteydessä kaupunginhallitus hyväksyy myös Ruutikuntien yhtiöjärjestyksen ja osakassopimuksen.

Kaupunginhallitukselle kerrottiin päätöksen pohjaksi, että Liminka ja Lumijoki ovat osallistuneet alueen rahoitukseen ja kehittämiseen jo merkittävästi muun muassa hankkimalla Ruutikankaan alueen maat (n. 100 hehtaaria) omistukseensa, rakentaneet omilla ja valtion MAL-sopimuksen mukaisilla rahoilla alueelle oman liittymän 8-tielle, hankkineet erilaisia selvityksiä, hankkeita ja muita rahoituksia.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Limingan kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin