Miten hyvin sinä tunnet Tu­pos­ci­tyn? Vastaa ky­sy­myk­siin ja katso mil­lai­nen Tu­pos­tie­tä­jä olet!

Oletko kuullut Tupoksesta? Ellet, niin nyt on hyvä aika ottaa selvää!

Miten hyvin tunnet Tupoksen?
Miten hyvin tunnet Tupoksen?
Kuva: TK

Tuposcity, kylien helmi Oulun läheisyydessä houkuttelee paljon uusia asukkaita, ja nykyiset kyläläiset ovat tyytyväisiä kotipaikkaansa.

Testaa nyt, kuinka hyvin tunnet Tupoksen!

-
Kuva: Suomen Rautatiemuseo

1. Onko Tupoksessa ollut junaseisake?

a. on

b. ei

-
Kuva: Toni Länkinen

2.  Montako bensa-asemaa Tupoksessa on

a. 3

b)  2

c)  1

-
Kuva: Peura Pekka

3. Mikä on Tupoksen ABC:n osoite?

a. Tuposkorva 1

b. Korvantaus 1

c. Tyrnäväntie 1

-
Kuva: Sauli Pahkasalo

4. Mikä on Tupoksen asukasluku? (2019)

a. 3300

b. 3500

c. 3900

-
Kuva: Maiju Pohjanheimo

5. Mikä on Tupoksen postinumero?

a. 91900

b. 91910

c. 91901

-
Kuva: Taina Nuutinen-Kallio

6. Mikä oli Tupoksen asukastiheys vuonna 2019?

a. 66,5 hlö/km²

b. 90,1 hlö/km²

c. 77,7 hlö/km²

-
Kuva: Tiina Jokinen

7. Mikä näistä ei ole Tupoksessa?

a. Saunaranta

b. Kotiranta

c. Tuomiaro

-
Kuva: Pekka Peura

8. Montako oppilasta tupoksen koulussa?

a. 806

b. 851

c. 911

-
Kuva: Seemi Kaikkonen

9. Montako käytössä olevaa koulurakennusta Tupoksessa on?

a. 2

b. 3

c. 10

-
Kuva: Tupoksen koulu

10. Montako opettajaa Tupoksen koululla on?

a. Hieman vajaa 40

b. Hieman vajaa 50

c. Hieman vajaa 60

-
Kuva: Jarmo Kontiainen

Vastaukset:

1. a,  2. c,  3. a,  4. a,  5. b,  6. c,  7. b,  8. a,  9. b,  10. c

Tällainen Tupos-tietäjä olet:

1-3 Et selvästikään ole kuullutkaan Tupoksesta

4-6 Hyvä! Tietämyksesi Tupoksesta on parempi kuin monella muulla.

7-10 Todella hyvä! Asutko kenties Tupoksessa?


Tietovisa on tehty Tupoksen koulun Uutisten viikolla. Yhdeksäsluokkalaiset nuoret tuottavat sisältöä Rantalakeuden verkkoon koko viikon ajan.

Mainos
Rantalakeuden pelit

Pelaa Rantalakeuden digitaalisia pelejä

Aivojumppaa tai rentoa ajanvietettä – tutustu peleihin ja löydä suosikkisi

Aloita pelaaminen
Ilmoita asiavirheestä