Terveys: Jopa kol­man­nes muis­ti­sai­rauk­sis­ta olisi eh­käis­tä­vis­sä viiden sormen oh­jeel­la

Koulut: Luo­to-ryh­mäs­sä saa opis­kel­la omaan tahtiin – "Täällä ei tar­vit­se pelätä mi­tään", Riina kehuu

Mainos: Talvitarjouksena Rantalakeus Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Liminka tar­vit­see mo­ni­puo­li­sia asu­mis­vaih­to­eh­to­ja – myös ker­ros­ta­lo­ja, uskovat Liisa ja Juho

Lukijalta

Liminka on vetovoimainen ja vireä kasvukunta. Sijaintimme rautatien varrella on tulevaisuudessa raideliikenteen hyödyntämisen kannalta erinomainen. Kunnassamme asuu jo paljon nuoria, työikäisiä ja erityisesti lapsiperheitä, mutta yhä enemmän myös ikääntyvää väestöä ja yksinasuvia.

Asukkaiden elämäntilanteet ja siten myös asumisen tarpeet ja toiveet vaihtelevat huomattavasti. Tarjolla pitää olla monipuolisesti erilaisia asunto- ja asumismuotoja.

Jotta asukkaille ja rakentajille olisi vaihtoehtoja, on kaavoituksella vastattu ja pyritään vastaamaan erilaisiin tarpeisiin. Tällä hetkellä Limingan asukkaista suurin osa asuu omakoti- tai rivitalossa, ja tulevaisuudessakin meillä on tarjolla laadukkaita tontteja eri puolilla kuntaa tällaisten rakentajille.

Viime vuosina on valmistunut useampi rivitalokohde markkinaehtoisesti ja hyviä rakennuspaikkoja on valmiina odottamassa rakentajia.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Limingan kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin