Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Koronan vuoksi Li­min­gan suo­sit­tu uu­den­vuo­den­juok­su to­teu­te­taan uudella tavalla – jo­kai­nen osal­lis­tu­ja voi juosta matkan omaan aikaan ja omalla rei­til­lä

Osallistuminen on ilmainen, mutta pienellä osallistumismaksulla voi halutessaa tukea Niittomiesten yleisurheilutoimintaa.

Liminka

Kolmastoista Limingan uudenvuodenjuoksu ei toteudu perinteisellä tavalla. Koronatilanteesta johtuen Limingan Niittomiesten yleisurheilujaosto on päättänyt järjestää tapahtuman virtuaalisesti.

Tapahtumaan ilmoittautuneet voivat juosta matkan omalla reitillään tai Limingan uudenvuodenjuoksun reitillä. Järjestäjille tulee ilmoittaa nimi, tulos, sarja, matkan pituus, paikka ja päivämäärä, jolloin suoritus listataan kokonaistuloksiin. Juoksuun voi ilmoittaa useammankin juostun tuloksen.

Juostava matka on joko viisi tai kymmenen kilometriä.

Tapahtuma on nyt maksuton, mutta halutessaan voi maksaa viiden euron osallistumismaksun, jolla tuetaan Niittomiesten yleisurheilutoimintaa. Maksun suorittaneiden kesken arvotaan viisi 50 euron ostokorttia ja muita tuotepalkintoja.

Virtuaalijuoksi käynnistyy itsenäisyyspäivänä ja jatkuu 31. joulukuuta kello 19.30 saakka.

Lisätietoja löydät täältä.