Mainos: Tutustu Rantalakeus Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Kem­pe­le­läis- ja li­min­ka­lais­mie­hil­le hy­vin­voin­tia ruuasta – ­mak­sut­to­mat ruuan­val­mis­tus­ryh­mät käyn­nis­ty­vät

Kempele, Liminka

Kempeleessä ja Limingassa työikäisillä, työelämän ulkopuolella olevilla miehillä on mahdollisuus parantaa työkuntoaan ja oppia uusia taitoja arkensa sujuvoittamiseksi osallistumalla Hyvinvointia ruoasta -ruoanvalmistusryhmään.

Ryhmässä miehet oppivat valmistamaan edullista ja terveellistä arkiruokaa sekä saavat vinkkejä hyvää ravitsemukseen. Ryhmään osallistuminen ei vaadi aiempaa ruoanlaittokokemusta. Riittää, että on kiinnostunut terveellisistä elintavoista ja terveellisen ruoan merkityksestä omaan elämään.

Ryhmässä pääsee vaihtamaan ajatuksia kaveriporukassa ja nauttimaan itse tehdystä ruoasta. Osallistujille tarjotaan mahdollisuus osallistua terveysmittauksiin.

Limingassa ryhmänohjaajina toimivat Taiku nuorten taitopajalta Jonna Lesonen, Anna-Maria Paananen ja Eila Alasirniö. Kempeleessä ryhmänohjaajana toimii Zytkäristä Janne Kullberg.

Hyvinvointia ruoasta -ryhmä kokoontuu kuusi kertaa. Limingassa ryhmä käynnistetään 22. huhtikuuta kello 9.30 Taiku nuorten työpajassa. Kempeleessä ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran Zytkärissä 25. huhtikuuta kello 12 alkaen. Osallistuminen miehille on maksutonta.

Ryhmät toteutetaan yhteistyössä Arjen sankarit - miehet kuntoon ja työllistymisen polulle -hankkeen kanssa.