Mainos: La­keus­rak­kau­den vah­vis­ta­ja. Tutustu Ran­ta­la­keus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Kem­pe­leen nais­voi­mis­te­li­joil­la on kevät pöhinää täynnä: tans­sil­li­sen voi­mis­te­lun cup 4 -kil­pai­lut Ou­lus­sa, ke­vät­näy­tös Lin­na­kan­gas­ta­lol­la ja Gym­naest­ra­da Tam­pe­reel­la

Kempele
Kempeleen naisvoimistelijoiden Tornado-ryhmä cheerleadingliiton kisoissa Tampereella.
Kempeleen naisvoimistelijoiden Tornado-ryhmä cheerleadingliiton kisoissa Tampereella.
Kuva: Tero Wester
Tulipahan kysyttyä
Mitä kuuluu Kempeleen Naisvoimistelijoille, lasten ja nuorten liikuntavastaava Johanna Keränen?

– Nyt meillä on meneillään melkoinen kevätpöhinä. Tanssillisen voimistelun cup 4 -kisat järjestetään ensi lauantaina Oulussa, ja meiltä kilpailuihin osallistuu kolme joukkuetta: 8-11-vuotiaiden sarjaan Mustikat, 12-15-vuotiaiden sarjaan Ruusunmarjat ja 16-19-vuotiaiden sarjaan Aronia. Ruusunmarjat ja Aronia osallistuivat myös huhtikuussa lajin historian ensimmäisiin mestaruuskisoihin. Mustikoille nämä ovat ensimmäiset lajikilpailut. Se on heille jännä paikka. Nämä ovat meillekin kotikisat, ja toivottavasti myös vanhemmat ja muut läheiset pääsevät niitä seuraamaan. Viime vuonna järjestettiin vain etäkisat, mutta kyllä oikea kisatilanne ja yleisö tuo esitykseen lisämotivaatiota ja jännitystä.

– Kempeleen naisvoimistelijoiden kevätnäytös pidetään 14. toukokuuta ja kesäkuussa meiltä lähtee noin 16 voimistelijaa Tampereella järjestettävään Gymnaestradaan. Nuoret ja aikuiset voimistelijat osallistuvat Gymnaestradassa kahteen kenttäohjelmaan.