Mainos: Lakeusrakkauden vahvistaja. Tutustu Rantalakeus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Mielipidekirjoitus

Elä­ke­läi­set ko­kous­ti­vat Li­min­gan Työ­väen­ta­lol­la

Liminka

Limingan Eläkeläiset ry:n syyskokous pidettiin Limingan Työväentalolla. Paikalla oli tietenkin aktiivinen eläkeläisten porukka, käsittelimme paitsi sääntömääräiset asiat, niin myös omat yhdistystä koskevat asiat, kuten toimintasuunnitelma vuodelle 2022. Päätimme huomioida näin paikallisesti ”Ihmisarvoisen ikääntymisen” ja ikäihmisten osaamisen vahvistamisen. Haluamme lisätä eri järjestöjen kanssa tehtävää yhteistyötä ja olla mukana kaikessa kunnassa järjestettävässä toiminnassa.

Limingan Eläkeläiset ry:n puheenjohtajana jatkaa Pirjo Luukinen ja varapuheenjohtajana Marja Nybacka Lumijoelta, sihteerinä toimii edelleen Pertti Snicker. Johtokunnassa ovat myös Ritva Vuoti, Marja Nybacka ja Antero Rantala, myös Lumijoelta. Varajäsenet Maija Kannisto, Singe Toppinen, Aili Keinänen ja Aino Martinkauppi.

Olemme kuluneen vuoden aikana saaneet muutamia uusia jäseniä ja siitä olemme tyytyväisiä, sillä haluamme jakaa meidän mukavaa yhdessäoloa ja virkistävää toimintaa, joten kaikki uudet tuttavuudet ovat tervetulleita. Haluamme toimia avoimesti ja tuoda esiin matalan kynnyksen osallistumismahdollisuuden.

Viikolla 45 kerhossamme vieraili Anne Huotari, joka kertoi hyvin selkeäsanaisesti Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistuksen tilanteesta, aluevaaleista ja tulevasta yhteistyöstä ympäristökuntien kanssa. Siinä meillä riittääkin pohdittavaa, miten me eläkeläiset ja ikäihmiset sopeudumme tuleviin ympyröihin. Joka tapauksessa yritämme pysyä ajanhermolla ja toivomme, että emme sekoaisi ryndereiden jalkoihin.

Pirjo LuukinenLimingan Eläkeläiset ry:n puheenjohtaja