Mainos: Lakeusrakkauden vahvistaja. Tutustu Rantalakeus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Arinan Vuoden esimies löytyy Tyr­nä­väl­tä – aina iloi­nen, ener­gi­nen ja temp­pe­ra­ment­ti­nen­kin Maija

Maija Kiljo palkittiin esimiehenä ja Tyrnävän S-marketin henkilökunta työryhmänä

Tyrnävä
Tyrnävän S-marketin henkilökunta palkittiin S-marketien sarjassa Arinan Vuoden työryhmänä. Vuoden esimiehenä palkittu Maija Kiljo kuvassa toinen oikealta.
Tyrnävän S-marketin henkilökunta palkittiin S-marketien sarjassa Arinan Vuoden työryhmänä. Vuoden esimiehenä palkittu Maija Kiljo kuvassa toinen oikealta.
Kuva: Osuuskauppa Arina

Tyrnävän S-marketin marketpäällikkö Maija Kiljo on Osuuskauppa Arinan S-markettien ja koko Arinan Vuoden esimies. Kiljoa kuvataan iloiseksi, energiseksi ja temperamenttiseksi.

– Maija teki loistavaa työtä. Myynti ja työyhteisötulokset kehittyivät huimasti ja laatutekijät olivat ketjun kärkipäässä. Hän jalkautti tiimille omistajuuden arvostamista ja talousmatematiikkaakin. Maija on aktiivisesti mukana marketkaupan yhteisissä hankkeissa ja hänet palkittiin esimiehenä myös Arinan luottamishenkilöiden toimesta. Maija nauttii suurta arvostusta henkilökunnan, kollegoiden kuin muidenkin arinalaisten silmissä, palkintoperusteissa todetaan.

Kiljo sai lisäksi koko Arinan vuoden esimiehen Martti-patsaan.

Tyrnävän S-market palkittiin lisäksi omassa sarjassaan vuoden työryhmänä.  Vuoden työryhmät palkitaan Arinassa työryhmäkohtaisella virkistysrahalla ja palkitut esimiehet lähtevät opintomatkalle.

Palkitsemisperinne on alkanut Arinassa 2000-luvun alkupuolella.