Mainos: Tutustu Ran­ta­la­keus Digiin 2 kk 6,75 eu­rol­la. Tilaa tästä.

Uusi Ginolis House nousee Kem­pe­leen Vi­hi­ka­riin – ensi kesänä val­mis­tu­vas­sa Ginolis Oy:n pää­kont­to­ris­sa on muun muassa puh­das­ti­lat ja näyt­te­ly­huo­ne

Kempele
-
Kuva: Ginolis House

BICO Konserniin kuuluva oululaisyritys Ginolis Oy on rakentaa uutta pääkonttoria Kempeleen Vihikarin yritysalueelle. Ginolis Housen rakennustyöt on aloitettu lokakuun alussa, ja tilojen arvioitu valmistumisaika on alkukesästä 2022.

Päätös uusien tilojen rakentamisesta syntyi, kun nykyiset toimitilat eivät pysyneet yrityksen kasvun perässä. Usissa tiloissa Ginolis Housella on käytössä yli 3500 neliömetriä, jotka pitävät sisällään muun muassa suuret tuotantotilat, toimistotiloja sekä näyttelyhuoneen.

Uudet  tilat pitävät sisällään myös puhdastilat, jonka ansiosta yritys voi ottaa NPI (New Product Introduction) prosessin osaksi Ginoliksen uudistunutta palvelukonseptia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yritys osallistuu asiakkaan lopputuotteen tuotekehitykseen ja alkuvaiheen tuotantoon. Menetelmä tuo taloudellista lisäetuja asiakkaalle helpottamalla investointipaineita tuotannon alkuvaiheessa.

– Uusi Ginolis House mahdollistaa yrityksemme tulevaisuuden kasvun, ja tukee toimintaamme monipuolisten palveluiden ja tuotteiden toimittajana. Uusien tilojen myötä voimme nykyisen toiminnan lisäksi toteuttaa kokonaan uudenlaisen palvelukonseptin, kertoo Ginolis Oy:n toimitusjohtaja Teijo Fabritius tiedotteessa.

– Ginolis House on merkittävä sijoitus yrityksemme tulevaisuudelle, ja auttaa meitä myös luomaan uusia työpaikkoja erityisesti Oulun seudulle. Olemme erittäin tyytyväisiä, kun löysimme juuri tämän rakennuspaikan Kempeleen Vihikarista, sillä sijainti on meille otollinen hyvien kulkuyhteyksien vuoksi, summaa Fabritius.

Vihikarin yritysalueella on tällä hetkellä noin 1000 työpaikkaa erityisesti informaatio- ja viestintäteknologian parissa, ja Ginolis House hanke vahvistaa alueen korkean teknologian osaamiskeskittymää.

– Ginolis Oy:n hanke on erittäin merkittävä Vihikarin yritysalueen ja koko Kempeleen kunnan näkökulmasta. Yritykset ovat kunnan elinvoiman tukiranka, joten on hienoa, että Ginolis löysi alueeltamme sopivan tonttiratkaisun, Kempeleen kunnanjohtaja Tuomas Lohi iloitsee.