Tilaajille

Uudet yrit­tä­jät ha­lua­vat luoda läm­min­tä tun­nel­maa Li­min­gan­lah­del­le – Tak­ka­tu­len loi­mo­tus­ta voi ihailla kei­nu­tuo­lis­sa istuen, kah­vi­lan pöytiä ko­ris­ta­vat ase­tel­mat ja kai­ta­lii­nat

Oululainen Go Arctic Oy ryhtyy pyörittämään Liminganlahden hotellia ja ravintolaa. Yrittäjinä toimivien Kirsi Eskolan ja Sipe Åqvistin tausta on vahvasti kansainvälisessä matkailussa. Koitelinkoskella saadut kokemukset luontomatkailusta auttavat kehittämään myös Liminganlahden toimintaa.

Liminka
-
Kuva: Tiina Haapalainen

Marraskuun alussa Liminganlahden hotelli- ja ravintolatoiminnat siirtyivät uuden yrityksen hoidettaviksi. Toimijaksi löytyi oululainen Go Arctic Oy, jolla on vahva kokemus luontomatkailusta Koitelinkoskelta.

– Tämä tilaisuus tuli meille juuri oikeaan saumaan. Aikaisemmin meillä on ollut todella vähän kuluttajakauppaa, mutta korona-aikana olemme nähneet tarpeelliseksi laajentaa toimintaa. Liminganlahti antaa meille hyvät puitteet siihen, yhtiön toimitusjohtaja Kirsi Eskola ja liiketoimintajohtaja Sipe Åqvist toteavat yhteen ääneen.