Mainos: Talvitarjouksena Rantalakeus Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Tyr­nä­vän kun­nan­joh­ta­ja Vesa Ant­ti­lan tie­dot­ta­mi­ses­ta ei jär­jes­te­tä kuu­le­mis­ti­lai­suut­ta: "Opimme ainakin sen, että kai­kis­ta median haas­tat­te­luis­ta pyy­de­tään teksti näh­tä­vil­le ennen sen jul­kai­sua", sanoo kun­nan­hal­li­tuk­sen pu­heen­joh­ta­ja Annukka Suotula

Tyrnävän kunnanjohtaja, viranhaltijat ja luottamushenkilöt ovat käyneet läpi kunnan viestintäsuunnitelmaa ja miettineet, mitä onnettomuustiedottamisesta otettiin opiksi.

Tyrnävä

Rantalakeuden toimitukseen on tullut useammalta taholta viestiä, että monet tyrnäväläiset haluaisivat laajempaa keskustelua kunnanjohtaja Vesa Anttilan tiedottamislinjasta. Yhteydenotot liittyvät Tyrnävällä 15. elokuuta sattuneeseen onnettomuuteen, jossa yksivuotias lapsi kuoli, ja Anttila antoi asiasta kommentteja iltapäivälehdille.

Tyrnävällä on huhuttu jopa luottamushenkilöiden ja kunnanjohtajan välisestä kuulemis- ja keskustelutilaisuudesta.

Tyrnävän kunnassa on keskusteltu tiedottamisesta ja kriisiviestinnästä elokuun puolivälissä sattuneen onnettomuuden jälkeen. Laajempaa Vesa Anttilan kuulemistilaisuutta ei ole kuitenkaan tarve järjestää.
Tyrnävän kunnassa on keskusteltu tiedottamisesta ja kriisiviestinnästä elokuun puolivälissä sattuneen onnettomuuden jälkeen.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Tyrnävän kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin