Tyrnävä sulkee tilansa lop­piai­seen saakka – mui­den­kin suo­si­tel­laan har­kit­se­van, kan­nat­taa­ko lasten ja nuorten ryh­mä­lii­kun­ta­tun­te­ja jär­jes­tää

Tyrnävä

Kaikki Tyrnävän kunnan tilat pysyvät suljettuina 6. tammikuuta 2021 saakka koronaepidemian taltuttamiseksi: kunto- ja liikuntasalit, kirjastot ja nuorisotilat. Ryhmäharrastustoiminta keskeytetään sisällä ja ulkona. Harjoittelu- ja työkokeilut kunnan toimipisteissä keskeytetään. Kunnan asumispalveluyksiköissä siirrytään tehostettuihin suojaustoimiin ja vierailuja niihin vältetään. Iäkkäiden päivätoiminta ja kuntouttava työtoiminta suljetaan loppiaiseen saakka.

Yksityisten toimijoiden järjestämä lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminta alle 12-vuotiaiden osalta voi harkinnan mukaan jatkua. 12–17 -vuotiaiden ryhmäharrastustoiminnan jatkamisen suhteen tulee käyttää erityistä harkintaa.

Varhaiskasvatus ja perusopetus järjestetään normaalisti. August Sahlstenin lukio ja Lakeuden kansalaisopisto noudattavat opetuksen järjestäjätahon ohjeita. Kunnanhallitus suosittelee kaikille yläkoululaisille ja yli 15-vuotiaille kasvomaskien käyttöä aina joukkoliikenteessä, julkisissa tiloissa ja yleisötilaisuuksissa. Yksityistilaisuuksien järjestämistä ei suositella.

Lisätietoja löytyy kunnan verkkosivuilta.