Juuri nyt: Viikon kes­tä­neen kuo­hun­nan päätös: Hai­luo­don kun­nan­joh­ta­ja eroaa

Mainos: Isän­päi­vää juh­li­taan 14.11. On­nit­te­le isää Ran­ta­la­keu­des­sa, tee il­moi­tus tästä.

THL: Oulussa kym­me­nen uutta ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­taa, Kuu­sa­mos­sa ja Raa­hes­sa yksi tapaus kum­mas­sa­kin – koko maassa 269 tuo­ret­ta tar­tun­taa

Oulussa on todettu epidemian alkamisesta lähtien yhteensä 2 218 koronatartuntaa.

THL tilastoi keskiviikkona koko maahan 269 uutta koronatapausta.
THL tilastoi keskiviikkona koko maahan 269 uutta koronatapausta.
Kuva: Vesa Joensuu

Oulussa on todettu kymmenen uutta koronavirustartuntaa, kertoo terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Kaupungissa on todettu epidemian alkamisesta lähtien yhteensä 2 218 koronatartuntaa.

Oulun lisäksi Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueelle tilastoitiin kaksi muuta tartuntaa. Tartunnat kirjattiin Kuusamoon ja Raaheen. Kuusamossa on todettu nyt yhteensä 46 ja Raahessa 109 koronatapausta. Pohjois-Pohjanmaalla puolestaan on todettu viime keväästä lähtien 3 047 koronatartuntaa.

Lapin sairaanhoitopiirin tartuntamäärä kasvoi yhdellä Sodankylään tilastoidulla tapauksella. Sodankylässä on todettu nyt yhteensä 65 ja Lapissa 620 koronatartuntaa.

Myös Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin alueella todettiin yksi uusi tapaus Torniossa. Torniossa on todettu nyt 341 ja Länsi-Pohjassa 600 koronatartuntaa.

Kainuun sairaanhoitopiirin alueella ei todettu uusia tartuntoja. Kainuussa on todettu viime keväästä lähtien 296 tartuntaa.

THL tilastoi keskiviikkona koko maahan 269 uutta koronatapausta. Epidemian alkamisesta lähtien Suomessa on todettu yhteensä 87 798 koronavirustartuntaa.

THL kertoi keskiviikkona myös kahdesta uudesta koronavirukseen liittyvästä kuolemantapauksesta. Virukseen liittyviä kuolemia on nyt tilastoitu yhteensä 918.

Sairaalahoitoa koko maassa tarvitsi 130 koronatartunnan saanutta, joista 24 potilasta oli tehohoidossa.

Sairaalahoidossa on kaksi ihmistä enemmän kuin tiistaina ja tehohoidossa taas viisi potilasta vähemmän kuin tiistaina.

5.5. kello 15.12: Lisätty kuolemantapaukset ja sairaalahoidossa olevien määrät.