Mainos: Black Friday -tarjouksena Rantalakeus Digi 3 kk 1 kk hinnalla! Tilaa tästä.

THL: Koko maassa sai­raa­lois­sa on 669 ko­ro­na­po­ti­las­ta, joista 50 te­ho­hoi­dos­sa – OYSissa hoi­det­ta­va­na 11 ko­ro­na­po­ti­las­ta

Suomessa on tällä hetkellä sairaalahoidossa yhteensä 669 koronapotilasta. Asia käy ilmi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tiedoista. Sairaalassa olevista koronapotilaista 50 on tehohoidossa.

Oulun yliopistollisessa sairaalassa koronapotilaita on tällä hetkellä 11.

Koko Oulun yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueella koronapotilaita on sairaalahoidossa yhteensä 68. Heistä kahdeksan on tehohoidossa, 26 erikoissairaanhoidossa ja 34 perusterveydenhuollossa. OYSin erityisvastuualue kattaa Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun, Keski-Pohjanmaan, Länsi-Pohjan ja Lapin sairaanhoitopiirit.

Rantalakeus ei enää julkaise päivittäisiä koronatartuntalukuja, sillä ne eivät tässä tilanteessa anna todenmukaista kuvaa epidemiatilanteesta jäljityksen ja testauksen ruuhkauduttua ja testauskäytäntöjen muututtua. Seuraamme jatkossa koronatilannetta muun muassa sairaalahoidon kuormituksen kannalta.

Lue myös: Jo noin kaksi vuotta kestänyt koronapandemia jättää moneen jäljet, joista eroon pääseminen voi viedä aikaa – "Oleellista on myös pohtia, mitä tämä aika meille opettaa"