Mainos: Tilaa tästä Rantalakeus Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 4 kk 28 € + 2 kk kaupan päälle

Tilaajille

Ta­voit­tee­na ma­ta­lien kyn­nys­ten pal­ve­lut – Sote-uu­dis­tuk­ses­sa py­ri­tään pois­ta­maan ra­ja­pin­to­ja ja li­sää­mään yh­teis­työ­tä eri hal­lin­non­alo­jen välillä

Rantalakeus

Lasten, nuorten ja perheiden tarvitsemat palvelut kootaan perhekeskuksiin. Mielenterveys- ja päihdepalveluiden matalan kynnyksen palveluita vahvistetaan uudenlaisella yhteistyömallilla. Ikäihmisille kehitetään etäkotihoivaa ja mietitään välimuotoista asumista.

POPsote-hanke avasi tiistain aloitusfoorumissaan, miten sosiaali- ja terveyspalveluita suunnitellaan uudistettavaksi Pohjois-Pohjanmaalla.

Perhepalvelukeskus-mallia esitellyt projektikoordinaattori Leena Mämmi-Laukka kertoo, että perheiden ei tarvitsisi tulevaisuudessa käyttää aikaa palveluiden etsimiseen, vaan ne löytyisivät perhekeskuksista ja olisivat lähipalveluita. Perheellä olisi omatyöntekijä ja myös sen erityistarpeet otettaisiin huomioon.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.