NÄKÖISLEHTI: Lue tästä Rantalakeuden Kesä -julkaisu maksutta

Mainos: Lakeusrakkauden vahvistaja. Tutustu Rantalakeus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Sataa toi­min­ta­vuot­taan juhliva Oulun Seudun Sähkö to­teut­taa toi­mi­alueel­leen 100 hyvää tekoa – koh­tei­ta et­si­tään nyt alueen asuk­kail­ta

Oulun Seudun Sähkö toteuttaa 100-vuotisjuhlavuotensa innoittamana toimialueellaan 100 arjen hyvää tekoa. Paikallinen energiayhtiö haastaa ihmiset ehdottamaan toteutettavia tekoja.

Kampanja on osa Oulun Seudun Sähkön 100-vuotisjuhlavuoden viettoa, johon korona-aika ei välttämättä mahdollista isoja kokoontumisia.

– Tempauksella jaetaan osuustoimintaperiaatteen mukaisesti hyvää jäsenomistajille ja koko seudulle. Ei suuria osinkoja vaan arjen pieniä, mutta merkityksellisiä tekoja. Meille koko vuoden kestävä kampanja on mittava ponnistus, jolla haluamme aidosti tuoda hyvää ihmisten arkeen, Oulun Seudun Sähkön toimitusjohtaja Risto Kantola kertoo yhtiön tiedotteessa.

Kampanja käynnistyy virallisesti Valon päivänä 3. helmikuuta, mutta Oulun Seudun Sähkön toimistolla on jo kääritty hihat ja ryhdytty toimeen. Jokaiselle 16 000 jäsenasiakkaalle on tammikuun lopulla postitettu seudun sähköistämisestä ja yhtiön 100-vuotisesta historiasta kertova juhlakirja.

Hyvän teon vastaanottajaa tai kohdetta voi ehdottaa kampanjasivustolla. Toteutustavaltaan hyvä teko voi olla esimerkiksi konkreettinen auttaminen, lahjoitus tai Oulun Seudun Sähkön ammattilaisten osaamisen hyödyntäminen.

#100arjenhyväätekoa-kampanjan etenemistä voi seurata kampanjasivuston lisäksi Oulun Seudun Sähkön sosiaalisen median kanavissa.