Mainos: Lakeusrakkauden vahvistaja. Tutustu Rantalakeus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Sai­raa­las­sa olevien ko­ro­na­po­ti­lai­den määrä on jälleen noussut – OYSissa 20 ko­ro­na­po­ti­las­ta

Suomessa on sairaalahoidossa 845 koronapotilasta, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) maanantaina. Määrä on 106 potilasta enemmän kuin perjantaina.

Suomessa on sairaalahoidossa 845  koronapotilasta, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) maanantaina. Määrä on 106 potilasta enemmän kuin perjantaina.

Tehohoidossa oli maanantaina 35 potilasta, mikä on neljä enemmän kuin perjantaina. THL kertoi maanantain tehohoitopotilaiden määräksi ensin 51, mutta tieto oli virheellinen.

Oulun yliopistollisessa sairaalassa on hoidettavana 20 koronapotilasta oyskorona.fi-sivuston mukaan. Määrä on kahdeksan enemmän kuin perjantaina.

Koko OYSin erityisvastuualueen sairaaloissa koronapotilaita on yhteensä 119. Määrä on lisääntynyt 12:lla viikonlopun aikana. Tehohoidossa olevien koronapotilaiden määrässä ei ole muutosta, heitä on kuusi.

OYSin erityisvastuualueen sairaaloissa on erikoissairaanhoidossa 41 koronapotilasta, mikä on  11 enemmän kuin pari päivää sitten. 72 koronapotilasta on perusterveydenhuollossa, mikä on yksi enemmän kuin perjantaina.

OYSin erityisvastuualue kattaa Pohjois-Pohjanmaan, Lapin, Länsi-Pohjan, Kainuun ja Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirit.

Juttua muutettu kello 14.28. THL korjasi tehohoitopotilaiden määrän.