Mainos: Lakeusrakkauden vahvistaja. Tutustu Rantalakeus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Poh­jo­lan Ti­la­ele­men­tin yri­tys­ryp­pää­seen kuuluva kiin­teis­tö­yh­tiö JTJ Kasvu Oy osti Li­min­gan toi­mi­ti­lat Ki­vi­mäen Kiin­teis­tö­hal­lin­ta Oy:ltä – ­kiin­teis­tö­kau­pan myötä Poh­jo­lan Ti­la­ele­ment­ti voi kol­min­ker­tais­taa tuo­tan­to­ka­pa­si­teet­tin­sa ja kas­vat­taa työn­te­ki­jöi­den määrän yli vii­teen­kym­me­neen

Liminka
Teollisuuskiinteistön kaupanteossa myyjät Veli-Matti Välikangas ja Eija Välikangas (vas.), kaupanvahvistaja Kalle Arvio Osuuspankista sekä Pohjolan Tilaelementin toimitusjohtaja Timo Hintsala.
Teollisuuskiinteistön kaupanteossa myyjät Veli-Matti Välikangas ja Eija Välikangas (vas.), kaupanvahvistaja Kalle Arvio Osuuspankista sekä Pohjolan Tilaelementin toimitusjohtaja Timo Hintsala.
Kuva: Pohjolan Tilaelementti

Limingassa Kedonperäntiellä Pohjolan Tilaelementin käytössä oleva teollisuuskiinteistö vaihtoi omistajaa, kun Kivimäen Kiinteistöhallinta Oy myi kiinteistön JTJ Kasvu Oy:lle. Kiinteistöyhtiö kuuluu samaan yritysryhmään Pohjolan Tilaelementti Oy:n kanssa.

Nyt tehtyjen investointien avulla yhtiön tavoitteena on kolminkertaistaa tuotantokapasiteetti, mikä tarkoittaa, että työntekijöiden määrä kasvaisi syksyn 2020 vajaasta kymmenestä työntekijästä yli 50 työntekijään.

Yhtiö investoi syksyn 2021 logistiikka-alueen ja varastotilojen laajennukseen, ja vuonna 2022 on tarkoitus laajentaa tuotantotiloja toista tuotantolinjaa varten.

Pohjolan Tilaelementti valmistaa teräsperustukselle kokonaisia asuinrakennuksia niin vapaa-aikaan kuin vakituiseen asumiseen. Rakentaminen tapahtuu sisätiloissa nykyaikaisella kokoonpanolinjalla Limingassa.

Mallistoista löytyy vaihtoehtoja loma-asunnoiksi niin matkailuyrittäjien kuin yksityistenkin käyttöön. Lisäksi linjastolla valmistuu yksiön, kaksion ja kolmion kokoisia erillistaloja ja asuntoja. Yritys on kehittänyt tuotteitaan yli 10 vuoden ajan, ja sillä on elementtitalojen valmistuksessa patentoituja teknisiä ratkaisuja.

Pohjolan Tilaelementti toimitti viime vuonna noin 20 Heti Valmista rakennusta asiakkailleen ja vuonna 2021 niitä valmistuu noin 100.