Mainos: Tilaa tästä Rantalakeus Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 4 kk 28 € + 2 kk kaupan päälle

Tilaajille

"Piir­täes­sä­ni pidän hauskaa ja ra­ken­nan mie­lel­lä­ni fan­ta­sia­maail­moi­ta!" – bra­si­lia­lai­nen Daniel Og on Li­min­gan tai­de­kou­lus­sa Oulun sar­ja­ku­va­seu­ran re­si­dens­si­tai­tei­li­ja­na

”Kun näen asioita, joita en hyväksy, teen taiteilijana sen, mikä pitääkin tehdä.”

Liminka
Daniel Og on vaikuttunut siitä, millaiset mahdollisuudet Limingassa on opiskella sarjakuvapiirtämistä ja kuvataiteita. – Koululla on resursseja ja opettajat ovat hyvin sitoutuneita työhönsä. Haluan tietää, miten tämä koulu toimii, jotta voin viedä ajatusta eteenpäin myös Brasiliassa, sanoo yhteistä sarjakuvateosta Tessa Astren kanssa suunnitteleva Daniel Og. Daniel Og on vaikuttunut siitä, millaiset mahdollisuudet Limingassa on opiskella piirtämistä ja kuvataiteita. – Tämä on vaikuttavaa. Koululla on resursseja ja opettajat ovat hyvin sitoutuneita työhönsä. Haluan tietää, miten tämä koulu toimii, jotta voin viedä ajatusta eteenpäin myös Brasiliassa, sanoo yhteistä sarjakuvateosta Tessa Astren kanssa suunnitteleva Daniel Og.
Daniel Og on vaikuttunut siitä, millaiset mahdollisuudet Limingassa on opiskella sarjakuvapiirtämistä ja kuvataiteita. – Koululla on resursseja ja opettajat ovat hyvin sitoutuneita työhönsä. Haluan tietää, miten tämä koulu toimii, jotta voin viedä ajatusta eteenpäin myös Brasiliassa, sanoo yhteistä sarjakuvateosta Tessa Astren kanssa suunnitteleva Daniel Og.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.