Per­jan­tain kun­niak­si il­mes­tyy Ran­ta­la­keu­den en­sim­mäi­nen Vii­kon­lop­pu-uu­tis­kir­je – toi­mi­tus vie sinut ku­lis­sien taakse, antaa ma­ku­pa­lo­ja vii­kon­lop­puun ja muis­tut­te­lee viikon lue­tuim­mis­ta si­säl­löis­tä

Uutiskirje tulee sähköpostiin perjantaisin kello 14. Myös sinulla on mahdollisuus osallistua kirjeen sisällön tuottamiseen.

Rantalakeuden päätoimittaja Sauli Pahkasalo kertoo uudesta uutiskirjeestä.
Video: Sauli Pahkasalo

Rantalakeuden keskiviikon uutiskirje saa kaverikseen Viikonloppu-uutiskirjeen. Mitä kirje pitää sisällään? Siitä kertoo Rantalakeuden päätoimittaja Sauli Pahkasalo yllä olevalla videolla.

Uutiskirjeen kokoavat vuorollaan päätoimittaja sekä toimittajat Heli Rintala ja Tiina Haapalainen.

– Haluamme avata muun muassa toimituksen työtä lukijoillemme. Usein keikoilla tapahtuu kaikenlaisia kommelluksia, jotka eivät varsinaisiin juttusisällöihin päädy. Nyt lukijoillamme on mahdollisuus päästä niin sanotusti kulissien taakse, Pahkasalo toteaa. Hän myös koostaa ensimmäisen kirjeen.

– Se kirjeestä selviää, että miksi ennen kesälomapätkääni pää oli julmetun kipeä jonkin aikaa. Eikä kyse ollut krapulasta, päätoimittaja naurahtaa.

Ilmaisen uutiskirjeen voit tilata täältä. Uutiskirje ei edellytä Rantalakeuden maksullisten sisältöjen tilaamista.

– Odotamme kovasti palautetta ja toiveita, mitä viikonloppuun suunnattu uutiskirje voisi pitää sisällään, Pahkasalo kannustaa.

Palautetta voi lähettää päätoimittajalle esimerkiksi sähköpostilla sauli.pahkasalo@rantalakeus.fi tai tästä linkistä. 

Viikonlopun uutiskirje ilmestyy perjantaisin aina kello 14. Rantalakeus on ensimmäinen uuden uutiskirjemallin käyttöön ottava Kaleva Median paikallismedia.