Mainos: Lakeusrakkauden vahvistaja. Tutustu Rantalakeus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Oulun Seudun Sähkön asiak­kaat voivat ajastaa ve­si­va­raa­jan­sa läm­piä­mään yö­myö­hään, jolloin sähkö on edul­li­sin­ta

Palvelusta hyötyvät etenkin pörssisähköasiakkaat. Ilmainen uudelleenohjaus pienentää myös sähköpulan riskiä.

Tavallisesti lämminvesivaraajissa käytettävä yösähkö napsahtaa päälle kello 22. Nyt se on mahdollista siirtää yöyhteen.
Tavallisesti lämminvesivaraajissa käytettävä yösähkö napsahtaa päälle kello 22. Nyt se on mahdollista siirtää yöyhteen.
Kuva: Jaana Salo

Oulun Seudun Sähkö tarjoaa sähkölämmittäjille uuden, lisämaksuttoman palvelun, jonka avulla voi ohjata varaavien lämmityslaitteiden toimintaa. Erityisesti pörssihinnalla sähköä ostavat sähkölämmittäjät hyötyvät palvelusta, kun sähkökuormia ohjautuu edullisemmille yön tunneille, kertoo Oulun Seudun Sähkö tiedotteessaan.

Kiinteistöissä, joissa on sähkölämmitys ja sähköllä lämpiävä vesivaraaja, on todennäköisesti käytössä yösähköohjaus. Perusasetuksella yösähköohjaus toimii kello 22–07. Oulun Seudun Sähkö on nyt tuonut tarjolle vaihtoehtoisen yösähköohjauspalvelun. Siinä ohjauskomennot annetaan kello 01–07 välille,  jolloin sähköenergian hinta on yleensä edullisimmillaan.

– Vaihtoehtoinen yösähköohjauspalvelu tehtiin asiakkaidemme toivomusten perusteella. Koska mittaristomme mahdollistaa tämän tyyppisen palvelun, pidimme tätä hyvänä lisänä, joka helpottaa asiakkaidemme sähkönkäytön optimointia. Se myös tasaa sähköverkon kuormitusta ja voi osaltaan edistää energian riittävyyttä tulevana talvena, Oulun Seudun Sähkö Verkkopalvelut Oy:n toimitusjohtaja Timo Patana taustoittaa.

Yösähköohjauksen voi tilata Oulun Seudun Sähkön verkkosivuilta.