Mainos: La­keus­rak­kau­den vah­vis­ta­ja. Tutustu Ran­ta­la­keus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Tilaajille

Ota Samun ja Markun ruo­ka­vin­kit tal­teen: Herrat suh­tau­tu­vat gril­lauk­seen in­to­hi­mol­la –"­pul­led porkia val­mis­te­taan pitkään ja asiaan kuu­lu­val­la har­tau­del­la jopa 12 tun­tia", Samu pal­jas­taa

Grilliruoka ei ole ainostaan kesäherkku, vaan tulen avulla kannattaa valmistaa ruokaa läpi vuoden.

Kempele

– Tälle vuotta on tullut grillattua noin 1200 makkaraa, kehaisee Markku Juntunen.

Ihan kaikki makkarat eivät ole omaan suuhun uponneet, vaan mies tuttu kasvo makkarakojulta, joka on ollut talvella merenjäällä Vihiluodon edustalla. Juntusella on naapurinsa Samu Ojan kanssa lämmin suhde grillaamiseen.