Mainos: Lakeusrakkauden vahvistaja. Tutustu Rantalakeus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

OLS ja LNM hiovat tulevan kauden ku­vioi­taan per­jan­tai­na Kas­tel­lin tyh­jil­le kat­so­moil­le – Ran­ta­la­keus näyttää sa­li­ban­dyn har­joi­tus­ot­te­lun suorana

Rantalakeus näyttää tilaajilleen OLS–LNM -harjoitusottelun selostettuna monikameralähetyksenä. Pääset katsomaan lähetystä myös euron tutustumistilausta vastaan.

OLS-hyökkääjä Petri Niemelä pelasi viime kaudella kenties uransa parhaan kauden ja oli joukkueensa toiseksi paras maalintekijä 14 osumallaan.
OLS-hyökkääjä Petri Niemelä pelasi viime kaudella kenties uransa parhaan kauden ja oli joukkueensa toiseksi paras maalintekijä 14 osumallaan.
Kuva: Jarmo Kontiainen

F-liigan OLS isännöi perjantaina Divari-kauteensa valmistautuvaa Limingan Niittomiehiä. Oulun seudun salibandyn kärkijoukkueet pääsevät testaamaan harjoiteltuja asioita Kastellissa harjoituspelin muodossa.

Molemmissa joukkueissa on tapahtunut muutoksia viime kauden jälkeen. OLS on ollut kesän siirtomarkkinoilla tarkoituksella passiivisempi kuin vuosi sitten. Ykköspuolustaja Tommi Wianderin ja tehohyökkääjä Juho Sorrin lähdöt kirpaisevat, mutta toisaalta avaavat mahdollisuuksia joukkueen nuorille ja nälkäisille pelaajille.

Niittareilla pelaajaliikehdintää on ollut huomattavasti enemmän. Monivuotinen ykkösmaalivahti Aki Karjalainen ja lupaava hyökkääjä Niklas Äijälä siirtyivät F-liigan Nurmon Jymyn riveihin. Tilalle maalin suulle joukkue sai pätevän korvaajan, kun lähes kaksimetrinen Iiro Rantaniemi saapui Liminkaan.

Paluumuuttajina punaisen paidan pukevat ylleen muun muassa Mika Heiskanen ja Eerik Lukkari. Lisäksi läpimurtoa Divarissa hakee useampi alemmilla tasoilla aiemmin pelannut peluri.

Joukkueen päävalmentaja aloittaa myös uusi mies – OLS-legenda Niko Kvist.

Vaikka harjoitusottelut ovat vain harjoitusotteluita, on Kastellin perjantai-illassa luvassa sähköistä paikallispelin tuntua. LNM voitti elokuun puolivälissä Krankka Areenalla pelatun harjoitusotteluiden ensimmäisen osan lukemin 8-7.

OLS halunnee "isoveljenä" näyttää perjantaina kotiaskissaan sarjatasojen eron, kun kamerat saapuvat paikalle.

Rantalakeus näyttää OLS–LNM -harjoitusottelun selostettuna monikameralähetyksenä. Pääset katsomaan lähetystä myös euron tutustumistilausta vastaan.

Suora lähetys Kastellin monitoimitalolta käynnistyy kello 17.45 ja itse ottelu alkaa kello 18.

Ottelusta tulee myöhemmin tallenne.