Tilaajille

Niit­ta­rei­den ta­voit­tee­na sar­ja­nou­su – "Pelejä täytyy kun­nioit­taa ja tun­nis­taa voit­ta­mi­sen lai­na­lai­suu­det"

Niittomiehet sijoittuivat runkosarjassa toiseksi, vain pisteen päähän sarjavoiton napanneesta M-Teamista.

Liminka
Punanutut nousivat runkosarjan kakkoseksi eikä ykkössijakaan ollut kaukana. Seuraava koitos joukkueella on 19. maaliskuuta.
Punanutut nousivat runkosarjan kakkoseksi eikä ykkössijakaan ollut kaukana. Seuraava koitos joukkueella on 19. maaliskuuta.
Kuva: Lassi Karvonen

Salibandyn Divarin runkosarjan päätöskierros pelattiin viime sunnuntaina. Limingan Niittomiehet päättivät runkosarjataipaleensa voittoon kukistamalla 02-Jyväskylän numeroin 9-7. Niittarit sijoittuivat sarjataulukossa toiseksi ja varmistivat näin ollen kotiedun pudotuspeleihin. Pari viikkoa sitten kaikkien aikojen tehokkaimmaksi Niittaripelaajaksi noussut Matti Heikkinen summaa joukkueen tähänastisia edesottamuksia.

– Pienestä jäi kiinni runkosarjan voitto. Tuloksellisesti sijoitus vastaa asetettua tavoitetta, joka oli kotiedun saavuttaminen nousukarsintoihin sijoittumalla kolmen parhaan joukkoon runkosarjassa. Nyt täyttyi se välitavoite ja seuraavaksi lähdetään ulosmittaamaan kaikki mitä joukkueesta saamme irti. Pelillisesti kevättä ajatellen on vielä paljon parannettavaa, mutta meillä on paljon potentiaalia pelata huomattavasti paremmin. Yksilötaidosta ei ainakaan jää kiinni.