Tilaajaetu: Pe­li­lip­pu­ar­von­ta Kär­pät-JYP to 29.9. peliin. Osal­lis­tu tästä ja lähde kaverin kanssa kan­nus­ta­maan Kärpät voit­toon!

Tilaajille

Martat toivat Lu­mi­joen van­huk­sil­le mu­siik­ki­ter­veh­dyk­sen vuo­si­kym­men­ten takaa

Lumilyhdyssä kuultiin Harmony Sistersin ja Olavi Virran tunnetuimmat hitit.

Lumijoki
Aune Vuotille (vasemmalla) ja Aino Kurtille Harmony Sistersien ja Olavi Virran esittämät kappaleet olivat tuttuakin tutumpia.
Aune Vuotille (vasemmalla) ja Aino Kurtille Harmony Sistersien ja Olavi Virran esittämät kappaleet olivat tuttuakin tutumpia.
Kuva: Heli Rintala

Jos olisi ummistanut silmänsä, olisi melkein voinut uskoa, että Palvelukeskus Lumilyhdyn sisäpihan lavalla esiintyi Harmony Sisters eli Maire, Vera ja Raija Valtonen yhdessä Olavi Virran kanssa.

Todellisuudessa kukkamekkoihin pukeutuneet naiset olivat Elina Haapaniemi, Leena Kelloniemi ja Riikka Vuorenmaa. Kitaraa soittava, valkoiseen takkiin ja rusettiin pukeutunut herra oli puolestaan Marko Haapaniemi, joka välillä vaihtoi Georg de Godzinskyn rooliin. Nelikko toi palveluasuntojen asukkaille ja kotihoidon asiakkaille tuulahduksen 30-50-luvuilta. Torniolaisen harrastajateatteri Mikin Vintin näyttelijät lauloivat tarinoinnin siivittämiä tuttuja ikivihreitä: Täysikuu, Sua lemmin, Sinun silmiesi tähden, Oi jos oisit kultaseni ja niin edelleen.