Mainos: Lakeusrakkauden vahvistaja. Tutustu Rantalakeus Digiin 1 kk 1 €. Tilaa tästä.

Mielipidekirjoitus
Tilaajille

"Mah­dol­li­sen koi­ra­ve­ron tuoton koh­den­ta­mi­nen ai­noas­taan van­hus­ten hyväksi syrjisi lap­si­per­hei­tä, köyhiä, työt­tö­miä, sai­rai­ta ja aivan kaikkia hei­kom­mas­sa ase­mas­sa olevia, kir­joit­taa Heidi ja ju­lis­taa ka­teu­den verolle pan­ta­vak­si

Tyrnävä

Reijo Räbinä on huomannut Tyrnävällä olevan paljon isoja koiria, joillain ihmisillä on useampia kuin yksi (RL 4.5.). Aivan oikea kylän asukkaiden elämää valppaasti tarkkailevan henkilön havainto on myös se, että koirat tuottavat iloa omistajilleen.

Iloa omistajalleen tuottaa mikä tahansa lemmikki, mutta kaikki ilo ei huomiota herätä sillä osa lemmikeistä on piilossa uteliailta silmiltä. Toisin kuin sohvalla loikova tuhannen kallis rotukissa, ulkoileva koira kerää katseita ja on siten vaarassa herättää epäilyksen omistajansa liiallisen korkeasta elintasosta. Alkaa mielipidepalstalla kohina koiraveron ratkaisevasta tärkeydestä, jos ei muualta niin vanhusten oloista ne keräämättä jäävät kymmenykset ovat pois.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.