Terveys: Jopa kol­man­nes muis­ti­sai­rauk­sis­ta olisi eh­käis­tä­vis­sä viiden sormen oh­jeel­la

Koulut: Luo­to-ryh­mäs­sä saa opis­kel­la omaan tahtiin – "Täällä ei tar­vit­se pelätä mi­tään", Riina kehuu

Mainos: Talvitarjouksena Rantalakeus Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Lu­mi­joen eri­tyis­ti­lin­tar­kas­tus koskien pe­rus­tur­van toi­mi­aluet­ta val­mis­tui – ei aiheuta jat­ko­toi­mia

Tarkastuksen perusteella todetaan, että viranhaltijat ja perusturvalautakunta ovat toimineet hallintosäännössä annettujen valtuuksien mukaisesti.

Lumijoki
Valtuuston kokouksessa todettiin, että riskienhallintaan ja sisäiseen valvontaan tulee kiinnittää vastaisuudessa Lumijoella entistä enemmän huomiota.
Valtuuston kokouksessa todettiin, että riskienhallintaan ja sisäiseen valvontaan tulee kiinnittää vastaisuudessa Lumijoella entistä enemmän huomiota.
Kuva: Tiina Jokinen

Lumijoen kunnan erityistilintarkastus suoritettiin perusturvan toimialalla 1. kesäkuuta–31. joulukuuta 2022 väliseltä ajalta. Tarkastuslautakunta arvioi, ettei jokaista laskua ole järkevä tarkastaa, joten tarkastettavien laskujen summa rajattiin 3000 euroon.

Tarkastuksen johtopäätöksissä todetaan, että laskutus vastaa pääasiallisesti sopimuksia ja sitoumuksia, mutta sopimusten arkistoinneissa on ollut puutteita, mikä vuoksi kaikkia sopimuksia ei ole saatu käyttöön tarkastusta varten.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Lumijoen kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin